Aanbod

Centrum Sprankel heeft een aantal diensten die jou kunnen helpen bij vage en onbegrepen klachten. Tijdens deze individuele vormen van coaching & therapie is er alle aandacht voor jou. Je krijgt inzicht in je klacht, komt weer in balans,  je energie gaat weer stromen en je komt dichter bij je gevoel. Veel cliënten merken dat ze daardoor meer gaan leven vanuit hun hart en veel lekkerder in hun vel zitten.

De  mogelijkheden die Centrum Sprankel biedt bij vage en onbegrepen klachten zijn:

Reading

Zit je niet zo lekker in je vel, ben je verdrietig zonder dat je eigenlijk weet waarom of heb je last van vage lichamelijke klachten waarvan de oorzaak onduidelijk is? Laat me dan eens met je meevoelen wat er bij je speelt. Lees hier meer over de reading.

Balanssessie

Een Balanssessie is echt een cadeautje voor jezelf. Als je merkt dat je maar doorholt en niet goed voor jezelf zorgt, is het heerlijk om een uurtje voor jezelf te nemen waarin je energie weer in balans wordt gebracht en je lekker kunt ontspannen. Lees hier meer over de Balanssessie.

Sessie Sprankelcoaching

Een sessie Sprankelcoaching kan jou helpen om weer lekker in je vel te komen, om belemmerende emoties, overtuigingen en angsten aan te kijken en om te zetten in iets positiefs. Het doel is dat jij helemaal jezelf durft te zijn en kunt gaan sprankelen! Lees hier meer over Sprankelcoaching.

Familieopstelling

Een familieopstelling maakt onbewuste blokkades en patronen zichtbaar. Heb je last van vage lichamelijke of emotionele klachten of worstel je met levensvragen? Dan kan een opstelling veel inzicht geven. Lees hier meer over de familieopstelling.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.