Balanssessie

Een uurtje rust en ontspanning in je drukke bestaan. Een cadeautje voor jezelf!

Vergeet jij vaak in de waan van de dag goed voor jezelf te zorgen? Je kent het vast wel: ’s ochtends vroeg sta je op, je eet haastig een boterham,  je smeert eventueel nog de boterhammen voor je kinderen en je zorgt dat alles reilt en zeilt. Als je dan eenmaal op je werk bent, heb je eigenlijk even tijd nodig om bij te komen, maar ook daar is het druk en ben je voor zo veel dingen verantwoordelijk. ’s Avonds kom je moe thuis en zijn er nog duizend dingen te doen. Maar wanneer heb je dan tijd voor jezelf? Want je gaat maar door, je voelt je moe, je lichaam voelt zwaar en gespannen en je hoofd zit vol met alle dingen die je nog moet doen.

Dan is het heerlijk als jij jezelf een cadeautje mag geven: een uurtje rust en ontspanning in je drukke bestaan. Een uur waarin de aandacht helemaal naar jou gaat en je weer meer in balans komt. Dit bied ik in de vorm van een Balanssessie. Tijdens deze sessie meet ik uit hoe het met jouw energie gesteld is, breng ik je energie weer in balans en zorg ik dat blokkades worden opgeheven, zodat je energie weer kan stromen.

Hoe voel je je na een Balanssessie?

Je voelt je ontspannen en je lichaam voelt zacht en rustig. Door de Balanssessie heb je meer rust in je hoofd gekregen en kun je die malende gedachten wat meer loslaten. Je voelt je lichter en hebt meer energie. Ook slaap je na een Balanssessie vaak beter. Een cliënt verwoordde het zo: “Het is net alsof ik helemaal gereset ben.”


Anne-Marie Clappers-Jacobs (42):

“Een balanssessie bij Centrum Sprankel brengt je een moment van rust, je bent stapt even uit je drukke leven en hebt echt even een uurtje voor jezelf. Je gaat weer met nieuwe energie naar huis. Petra is een fijn persoon, je voelt je veilig bij haar. De balanssessie is zeker een aanrader!”


 

Wanneer kan een Balanssessie jou helpen?

  • Als je beter voor jezelf wilt zorgen;
  • Als je lekker wilt ontspannen en tot jezelf wilt komen;
  • Als je meer energie wilt;
  • Als je wilt kennismaken met energetische coaching & therapie.

Let op: bij serieuze en ernstigere klachten, zoals een burn-out, raad ik je aan om een afspraak te maken voor een sessie Sprankelcoaching. Een Balanssessie kan jou in dat geval natuurlijk tijdelijk helpen ontspannen, maar is niet voldoende om jouw problemen bij de wortels aan te pakken.

Praktische informatie

Een Balanssessie duurt 45 tot 60 minuten. Tijdens de behandeling lig je op de behandeltafel, waarbij je je kleding gewoon aanhoudt.

Jouw investering voor dit cadeautje aan jezelf is €55,-.

Wil je vaker komen voor een Balanssessie? Dan is het aantrekkelijk om een strippenkaart aan te schaffen. Met deze strippenkaart heb je recht op 4 Balanssessies voor slechts €200,-.  De strippenkaart is een jaar geldig vanaf de datum van aankoop.

 

Wil jij je ontspannen en weer in balans voelen?

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.