Reading

Snel helderheid over vage en onbegrepen klachten

  • Zit je niet zo lekker in je vel?
  • Ben je verdrietig, boos of gefrustreerd zonder dat je eigenlijk goed weet waarom?
  • Heb je last van vage lichamelijke klachten waarvan de oorzaak onduidelijk is?
  • Loop je steeds tegen hetzelfde probleem aan en kom je maar niet verder?

Soms begrijp je jezelf even niet meer. Je voelt van alles, maar wat er nu eigenlijk met je aan de hand is, wordt je niet duidelijk. Dan kun je het gevoel hebben dat je vast zit en niet verder komt. Heel frustrerend!

Dan is het fijn als er iemand met je meevoelt, als het ware even een kijkje in jouw ziel neemt om te zien wat er nu precies aan de hand is. Dit heet reading. Ik stem me intuïtief op jou af en kan door mijn grote, aangeboren invoelingsvermogen vaak snel de vinger op de zere plek leggen.

Wat levert een reading jou op?

  • Inzicht in wat er diep van binnen in jou leeft;
  • Inzicht in de blokkades waar je last van hebt;
  • Inzicht in de mogelijke oorzaken van jouw klachten;

Femke Wismans:

“Onlangs heb ik een mooie reading van Petra mogen ontvangen. Ik wilde graag inzicht in wat er achter een fysieke klacht zat. Bijzonder dat er zoveel informatie naar voren kwam waar ik echt wat aan had! Bedankt Petra, dat ik snel bij je terecht kon en vooral voor je zuivere en liefdevolle manier van readen. Door het inzicht dat je me gegeven hebt, kon ik de onbewuste blokkades opruimen. Het heeft me echt goed gedaan, mijn klacht is verdwenen!”


 

Hoe verder na een reading?

Als uit de reading blijkt dat je last hebt van onverwerkte emoties, een trauma of andere energetische blokkades, wil ik je natuurlijk graag helpen om deze emoties te verwerken en blokkades te verwijderen. Op basis van de uitkomsten van de reading zal ik je dan zo nodig ook een aanbod doen voor een vervolgsessie of -traject.

Reading bij kinderen

Ook bij je kind kan ik een reading doen. Misschien zit je kind niet lekker in zijn vel of vertoont het ander gedrag dan voorheen. Of wellicht huilt jouw baby heel veel en kom je er maar niet achter waarom hij dat doet. Dan is het fijn als er iemand kan meevoelen met je kind en jou kan vertellen wat waarschijnlijk de oorzaak is van dit probleem.

Juist bij kinderen is reading een heel goede en vrij eenvoudige manier om erachter te komen wat er aan de hand is. Kinderen hebben immers nog geen muurtje om zich heen en geven in een reading heel zuiver door hoe ze zich voelen.

 

Praktische informatie

Voor een reading hoef je niet naar de praktijk te komen. Ik kan de reading op afstand doen. Van de reading maak ik een verslag, dat ik je vervolgens via e-mail toestuur.

Je kunt de reading aanvragen via onderstaand contactformulier. Je investering voor de reading is €30,- inclusief btw. Dit bedrag kun je via overboeking voldoen, waarna ik met jouw reading aan de slag ga. Als je naar aanleiding van de reading binnen 1 maand voor een sessie of traject naar de praktijk komt, krijg je €5,- korting op de sessie of het traject.

Omdat ik even de tijd moet nemen om mij goed op jou af te stemmen, kan het een paar dagen duren voordat je de resultaten van de reading binnen hebt.

Wil je de aanvraag van de reading liever telefonisch of via e-mail doorgeven? Dat kan! Neem dan contact met me op.

Bekijk hier de mogelijkheden voor individuele coaching & therapie die je na de reading zou kunnen doen.

 

Vraag nu de reading aan!

Vul hier a.u.b. jouw voor- en achternaam in (of de voor- en achternaam van jouw kind, als de reading daarvoor wordt aangevraagd).
Vul hier a.u.b. het e-mailadres in waarnaar het verslag van de reading gestuurd kan worden.
Beschrijf hier a.u.b. kort de klacht of het probleem waar de reading op afgestemd moet worden.

Centrum Sprankel gebruikt jouw gegevens uit het contactformulier alleen om een reading voor jou te kunnen doen en de resultaten naar je te mailen. Indien je ‘ja’ hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem van La Posta om je Sprankelpost toe te kunnen sturen. Meer informatie vind je in de privacyverklaring.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.