Sessie Sprankelcoaching

 

Ga mee op reis van je hoofd naar je hart en vind de paarse olifant in jezelf!

 • Ben jij al moe als je opstaat? Heb je het gevoel dat je jezelf door de dag heen sleept en kun je niet meer genieten?
 • Weet je dat je niet goed voor jezelf zorgt, maar lukt het je maar niet om hier iets aan te veranderen?
 • Heb je een hoofd vol gedachten die niet stoppen? Pieker je veel, ben je snel geïrriteerd en heb je een kort lontje?
 • Sluit je je af voor andere mensen en speel je vaak mooi weer? En heb je het gevoel dat je nooit écht contact hebt met andere mensen?
 • Ben je snel moe en voel je je vaak overprikkeld, angstig en gestrest?
 • Denk je vaak over je leven ‘Is dit het nou? Wat doe ik hier?’ Ben je op zoek naar de zin van jouw leven, naar verdieping, maar heb je er moeite mee om te vinden wat je zoekt?
 • Moet je door je perfectionisme heel veel van jezelf, terwijl je lichaam allang ‘stop’ heeft geroepen?

 

Hoe fijn zou het zijn als je helemaal jezelf kunt zijn en durft te stralen als de prachtige, krachtige en authentieke mens die jij bent!

 

Tot een paar jaar geleden worstelde ik met dezelfde klachten en vragen als jij. Ik vond het moeilijk om mezelf te laten zien, had last van slaapproblemen en angsten en vond eigenlijk diep van binnen dat ik perfect moest zijn. Dat leverde me heel veel stress op. Bovendien schaamde ik me voor mijn hooggevoeligheid, waardoor ik mezelf continu forceerde om toch maar net zo veel te doen en te kunnen als anderen. Onbewust vergeleek ik mezelf steeds met anderen en dat pakte vaak in mijn nadeel uit, vond ik.

Inmiddels heb ik een lange en diepgaande reis gemaakt naar mezelf. Met name door mijn opleiding tot energetisch therapeut heb ik geleerd dat ik mijn hooggevoeligheid mag omarmen en dat deze juist mijn kracht is. Want het maakt me tot wie ik ben en tot wie ik mag zijn voor mijn cliënten: empathisch, invoelend en betrokken. Ik durf mezelf te laten zien en durf anders te zijn dan de rest. Ik noem dat: de paarse olifant. Want jij mag een paarse olifant zijn in de grote kudde grijze olifanten!

Verlang jij er ook naar om de paarse olifant in jou te laten zien? Om jouw unieke, gekke, heel persoonlijke, authentieke zelf te ontdoen van alle maskers, angsten, muurtjes en blokkades en te gaan sprankelen? Ben je helemaal klaar met de uitdrukking ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg?’ Dan nodig ik je uit om met mij op reis te gaan van je hoofd naar je hart en op zoek te gaan naar de paarse olifant in jou. Want deze staat te trappelen om gezien te worden en te stralen!


A.S.

‘Onlangs ben ik voor een sessie bij Petra geweest. Wat onwennig, enerzijds omdat ik niet goed wist wat me te wachten stond, en anderzijds omdat ik niet gewend ben om het masker dat ik regelmatig opzet daadwerkelijk af te zetten. Sprankelen deed ik voor mijn gevoel de laatste tijd niet echt meer, hooguit af en toe een klein blinkertje. Petra straalde echter rust en vertrouwen uit, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde en het niet moeilijk was om me voor haar open te stellen.

Ervaringen uit het verleden hebben me geleerd om naar de buitenwereld uit te dragen dat het goed met me gaat, ook wanneer ik niet goed in mijn vel zit. Petra haalde echter feilloos de opgetrokken muurtjes neer. Ze nam me mee op een reis door mezelf, gaf inzicht en liet me zien dat ik er mag zijn. Ik hoef niet te voldoen aan de eisen waarvan ik denk dat de buitenwereld die aan mij stelt. Ik kan mezelf zijn en daar is niets mis mee. 

Na de sessie voelde ik me heel rustig en heb ik ‘s nachts als een blok geslapen. De weken erna merkte ik dat ik steeds meer met een opener blik naar de wereld om me heen keek, ik voelde me prettig en straalde dat – gezien de reacties van familie en vrienden – blijkbaar ook uit. Het was mooi om dat te horen!’


 

Werkwijze

Sprankelcoaching is een vorm van energetische coaching & therapie, die gebruik maakt van de tools en technieken uit de Multi Energetische Essentietherapie (MEE-therapie).  MEE-therapie is kortdurend en heel effectief door de bijzonder krachtige en diepgaande werkvormen. Het onderscheidt zich door de puurheid en kracht en kan in korte tijd een grote transformatie teweeg brengen. MEE-therapie bevrijdt jou van blokkades, angsten, trauma’s en beperkende overtuigingen en patronen. Het brengt je heel dicht bij jezelf en laat jou weer sprankelen!

MEE-therapie is in 2013 ontwikkeld door Samantha Kee van Centrum Puur. Ik ben door haar opgeleid en gecertificeerd als MEE-therapeut en volg jaarlijks bijscholing om aan de kwaliteitsnormen te blijven voldoen en gecertificeerd te blijven.

Hoe voel je je na een of meer sessies Sprankelcoaching?

 • Lichamelijke klachten zijn verminderd of verdwenen, je gezondheid is verbeterd en je hebt nu volop energie. Je kunt weer écht genieten en hebt zin om dingen te ondernemen. Je maakt nu bewust tijd voor de dingen die je leuk vindt en waar je energie uit haalt. Je ogen stralen weer en je sprankelt!
 • In plaats van een onregelmatig leven, zet jij jezelf voortaan op de eerste plaats. Je durft nu op een liefdevolle manier je grenzen aan te geven naar anderen en creëert hierdoor meer tijd voor jezelf. Je ervaart nu hoe fijn het is om goed voor jezelf te zorgen en dat doe je ook. Je eet gezond, beweegt voldoende en je zorgt voor voldoende ontspanning en oplaadtijd.
 • Je hebt rust in je hoofd gekregen. Je piekert niet meer en als het toch eens gebeurt, weet je hoe je deze gedachten een halt toe kunt roepen. Je lichaam voelt ontspannen en je lichamelijke klachten zijn verminderd of verdwenen. Je vertrouwt niet meer alleen op je verstand, maar je zet ook je gevoel en intuïtie in bij het nemen van beslissingen.
 • Het muurtje om je heen is verdwenen. Je durft jezelf te zijn en je gevoelens te laten zien naar anderen toe. Daardoor loop je niet meer op je tenen en zijn de spanning en stress in je lichaam verdwenen. Doordat mensen voelen dat je nu helemaal jezelf bent, maak je nieuwe vrienden en heb je intense en diepgaande gesprekken. Je ervaart je kwetsbaarheid nu niet meer als bedreigend, maar als prachtige en krachtige kwaliteit.
 • Je hebt meer energie en bent niet meer zo snel overprikkeld, omdat je weet hoe jij jezelf tegen overprikkeling moet beschermen. Je voelt welke gevoelens van jou zijn en welke van de ander en je kunt daardoor dichter bij jezelf blijven. Je ziet nu ook de positieve kanten van hooggevoeligheid en je zet je gevoeligheid in om anderen te helpen, als je dat wilt.
 • Je leeft meer vanuit je hart en je volgt je gevoel om jouw leven bewust vorm te geven. Je doet geen dingen meer omdat ze ‘moeten’, maar omdat jij ze wílt doen. Je durft te dromen, waarbij je voldoende vertrouwen in jezelf hebt om te weten dat je deze dromen kunt waarmaken. En misschien zet je wel stappen om deze droom daadwerkelijk te gaan uitvoeren. Je bent er klaar voor om het leven te gaan leven dat jij wilt, een vervuld leven vol bezieling en innerlijke rust!
 • Het lukt je om wat losser met de dingen om te gaan, zodat er meer ruimte is voor plezier in plaats van perfectionisme. Je bent aardiger naar anderen en naar jezelf, omdat je nu ook tevreden bent met een 7 in plaats van dat het altijd een 10 moet zijn. Je laat de controle meer los en plant je agenda niet meer zo vol. ‘Pluk de dag’ is jouw instelling geworden. Omdat je jouw grenzen nu beter in de gaten houdt, zijn je lichamelijke klachten ook verminderd of verdwenen.

Wat kun je verwachten van Sprankelcoaching?

 • Omdat trauma’s, gevoelens, angsten en blokkades altijd in het lichaam opgeslagen worden, werk ik heel lichaamsgericht. Samen gaan we op zoek naar waar in jouw lichaam deze emoties zijn opgeslagen en wat deze jou vertellen.
 • Je hoeft niet veel te praten, maar gaat juist leren voelen.
 • Je komt thuis in je lichaam en leert om te herkennen wat jouw lichaam jou wil vertellen.
 • Je leert jezelf veel beter kennen en waarderen, omdat je contact maakt met jouw unieke ‘zijn’ oftewel met de paarse olifant in jou!
 • Als de paarse olifant eenmaal los is, wil hij nooit meer terug in zijn hok. Je durft te zijn wie je bent en te sprankelen!

Belangrijk: energetische coaching & therapie is niet geschikt voor jou als:

 • je niet bereid bent uit je comfortzone te komen;
 • je niet actief aan jouw herstel wilt werken, maar verwacht dat de therapeut alles voor jou ‘oplost’.
 • je alles vanuit je hoofd wilt (blijven) verklaren en niet bereid bent om meer naar je gevoel te gaan luisteren.

Praktische informatie

Jouw investering voor een sessie Sprankelcoaching is €90,- inclusief btw. Ook is het in overleg mogelijk om een traject Sprankelcoaching af te spreken voor een trajectprijs. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Wat krijg je terug voor deze investering?

 • Er wordt uitgemeten hoe het met jouw energie gesteld is.
 • Je energie wordt weer in balans gebracht.
 • Je leert technieken om krachtiger in je lichaam te staan, om jezelf te zuiveren van negatieve energieën én tools om jezelf te beschermen tegen prikkels.
 • Samen gaan we op zoek naar de belemmerende trauma’s, emoties, angsten en overtuigingen in jou, zodat je deze kunt verwerken en omzetten in iets positiefs.
 • Je gaat op een diepgaande reis naar je gevoel en naar jouw unieke kwaliteiten. Je leert jezelf hierdoor veel beter kennen!

Een sessie Sprankelcoaching duurt 90 minuten. Loopt een sessie met een kwartier of meer uit? Dan wordt deze extra tijd in rekening gebracht. Zie voor meer informatie de pagina Praktische info.

Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel, waarbij je je kleding gewoon aanhoudt.

 

 

 

Wil jij af van die vervelende vage klachten en weer gaan sprankelen?

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.