Praktische info

 

De praktijk

Individuele coaching en therapie vindt plaats in mijn praktijk aan huis. De praktijkruimte is gevestigd op de eerste verdieping. Houd er dus rekening mee dat je een trap op moet.

Als je binnenkomt mag je je schoenen uitdoen. Als je snel koude voeten hebt, is het fijn om sloffen of dikke sokken mee te nemen. Tijdens een behandeling kun je het koud of juist heel warm krijgen. Het is daarom handig als je in laagjes gekleed bent, zodat je iets uit of juist aan kunt trekken.

Een behandeling ziet er globaal als volgt uit:

  • We starten met een korte kennismaking. Waarom ben je hier, wat zijn je klachten?
  • Ik meet uit hoe het met jouw energie gesteld is en breng daarna alvast je energie wat meer in balans, terwijl je gewoon op een stoel zit. Als het nodig is, doen we ook enkele ontspanningsoefeningen, zodat je meer in je lichaam komt en ontspannen wordt.
  • Daarna mag je op de behandeltafel gaan liggen voor het vervolg van de behandeling. Je houdt je kleding hierbij gewoon aan. De behandeling stem ik vervolgens af op jouw klachten en op wat jij op dat moment nodig hebt.

Bekijk meer informatie over mijn aanbod van energetische coaching en therapie.

 

Betaling

Een Balanssessie en een sessie Sprankelcoaching kun je na afloop contant betalen. Er is geen pinapparaat aanwezig in de praktijk. Het is fijn als je zo gepast mogelijk kunt betalen.

Bij een sessie Sprankelcoaching of familieopstelling gebeurt het nog wel eens dat deze langer duurt dan de geplande tijd. Als een sessie of opstelling een kwartier of meer uitloopt, wordt deze extra tijd in rekening gebracht:

  • Een sessie Sprankelcoaching duurt 90 minuten en kost €85,-. Als de sessie een kwartier of meer uitloopt, wordt er per extra kwartier €15,- in rekening gebracht.
  • Een familieopstelling inclusief voorgesprek duurt 90 minuten en kost €85,-.  Als de opstelling langer duurt dan 90 minuten, dan wordt er per extra kwartier €15,- in rekening gebracht.

Uiteraard wordt tijdens de sessie Sprankelcoaching of familieopstelling altijd aangegeven wanneer deze dreigt uit te lopen.

Als je een pakket of strippenkaart afneemt, ontvang je vooraf een e-mail met daarin het verzoek het bedrag door middel van overboeking te betalen. De betaling moet binnen zijn voordat de eerste sessie van het pakket start.

Betaling van cursussen en workshops geschiedt voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt voorafgaand aan de cursus een een e-mail met daarin het verzoek het bedrag door middel van overboeking binnen 7 dagen te betalen.

 

Annuleren van een afspraak

Je kunt afspraken voor een individuele sessie tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Daarna is Centrum Sprankel genoodzaakt 50 procent van het tarief voor een sessie in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

Meer informatie over de betaling en annuleren vind je in de algemene voorwaarden. Als je een afspraak maakt voor een sessie of een cursus of workshop boekt bij Centrum Sprankel is dat tevens een bevestiging dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

 

Openingstijden

Individuele sessies zijn altijd op afspraak en worden ingepland tijdens de openingstijden van Centrum Sprankel:

Maandag: 9.00-17.00 uur en 19.00-20.30 uur

Donderdag: 09.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur

Vrijdag: 9.00-12.30 uur

Buiten deze tijden vinden afspraken plaats in overleg.

Centrum Sprankel is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur. Soms kan ik helaas de telefoon niet opnemen. Als je dan een boodschap inspreekt op de voice mail, bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

 

Bereikbaarheid

De praktijkruimte van Centrum Sprankel, gelegen aan Jonagold 30 in Elst, is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. In de straat zijn diverse parkeerplekken beschikbaar.

Als je met het openbaar vervoer komt, kun je vanaf het NS-station in Elst buslijn 35 richting Zetten nemen. Stap uit bij halte Kleipeer. Vanaf de bushalte is het nog 120 meter naar de praktijk.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.