Van zwarte wolk naar bruisende energie

Nog steeds ben ik er een beetje beduusd van. Gistermorgen heb ik een prachtige sessie gegeven met een ongelooflijk resultaat. De cliënte kwam binnen met een zwaar, drukkend gevoel. Het voelde al weken alsof ze in een zwarte wolk leefde, waar ze maar niet uit kwam.  Tijdens de behandeling kwamen we erachter dat ze een heleboel negatieve energie van iemand anders met zich meedroeg, die loodzwaar op haar drukte. Ook kwamen we een aantal angsten en overtuigingen tegen die haar in de weg zaten. Door de negatieve energie weg te halen en de belemmerende angsten en overtuigingen te transformeren viel er een grote last van mijn cliënte af.

Surfende smurfen

Tijdens de behandeling zag ik haar gezicht verzachten, haar schouders zakken en haar lichaam zich ontspannen. Haar energie ging weer stromen en ze voelde zich sprankelend en bruisend. “Alsof er een stelletje vrolijke smurfen in mijn buik op die sprankelende energiestroom aan het surfen zijn!” We zagen die smurfen meteen voor ons en hebben er vreselijk om gelachen. Bijna huppelend ging ze naar huis.

Meevoelen

Dát is de kracht van energetische therapie. Geen kaders, geen regels, geen behandelplan en geen afstandelijke therapeut. Maar wél diep meevoelen met wat er in jou leeft en daardoor precies inspelen op wat jij op dit moment nodig hebt. Mijn grote invoelingsvermogen in combinatie met de zeer krachtige technieken uit de energetische therapie maken een behandeling soms bijna magisch en geven vaak resultaten die ook ik van te voren niet verwacht had. Wat is het toch fijn om mensen op deze manier écht te kunnen helpen.

Heb jij ook last van vage en onbegrepen klachten en wil je daar graag vanaf? Neem dan contact met me op. Dan bespreken we samen wat jij nu nodig hebt. Je bent van harte welkom! Wil je eerst nog wat meer informatie? Kijk dan naar het aanbod van Centrum Sprankel.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.